Over HR-dienst.nl

HR-dienst.nl is een onderdeel van NVD Coaching & Consulting en richt zich op startup/ scaleups en MKB-bedrijven. Om hen te voorzien van HR support door middel van HR dienstverlening op afroep of op interim/ freelance basis. 100% committed om je te ondersteunen op HR beleid en strategie. Zowel op afstand als op locatie. Een professionele HR Business Partner die met je meedenkt over (toekomstig) personeelsbeleid en up-to-date is van de laatste HR en arbeidswetgeving.

Maak kennis met de eigenaar

Vragen?

Alle abonnementen behalve de XL kun je in overleg upgraden. Upgraden is goedkoper wanneer je het aantal uren op jaarbasis structureel gaat overschrijden. Je kunt het aantal uren dat je overschrijdt afrekenen tegen hetzelfde uurtarief als van je huidige abonnement. Of je abonnement upgraden. Het niet gebruikte uren zijn nog 3 maanden geldig in het volgende jaar. Waarna ze vervallen.

Het abonnement heeft een duur van 12 maanden.

Stuur een bericht naar info@hr-dienst.nl ter attentie van Nienke en zij neemt contact met je op. Je kan haar natuurlijk ook bellen op 06-46344445.

Natuurlijk, graag zelfs! Stuur een bericht naar info@hr-dienst.nl ter attentie van Nienke. Je kunt haar ook bellen op 06-46344445. Tot binnenkort!

Je krijgt een factuur gestuurd en dan kun je op basis van deze gegevens voor de betaling zorgen. De betaling voor een abonnement is altijd vooraf.

Samen bespreken we welke zaken je wilt aanpakken, welke zaken je zelf doet, hoeveel teamleden je hebt en op basis daarvan kan er een goede inschatting worden gemaakt hoeveel uren HR support je op jaarbasis nodig hebt.

Je kunt het abonnement niet tijdelijk stopzetten. Het aantal uren dat je niet hebt gebruikt aan het einde van het jaar zijn nog 3 maanden geldig in het volgende jaar. Het abonnement wordt niet automatisch verlengd.

Het abonnement wordt niet automatisch verlengd. Een aantal maanden van tevoren plannen we een afspraak in om de samenwerking en de behoefte te bespreken en op basis daarvan wordt bepaald of het abonnement wordt verlengd en welk abonnement het beste past bij de verlenging.

Als je voor een kortere periode een samenwerking wilt aangaan dan kan dat. Je kunt een mail sturen naar info@hr-dienst.nl voor meer informatie.

Het abonnement kan op ieder moment worden opgezegd met een opzegtermijn van 2 maanden. Bij opzegging worden werkelijk bestede uren naar rato verrekend.

Je kunt je lidmaatschap opzeggen door een email met de opzegging te sturen naar info@hr-dienst.nl ter attentie van Nienke. Zij zal telefonisch contact met je opnemen.

Spijtig, maar geen nood! Stuur een bericht naar info@hr-dienst.nl ter attentie van Nienke met je vraag en zij neemt contact met je op. Je kunt haar ook bellen op 06-46344445. Heb je meestal sneller antwoord.

Heb je een vraag?